امروز : پنج شنبه 30 فروردین 1403

قیمت میلگرد کاوه تیکمه داش:  

ثابت

قیمت میلگرد خرمدشت تاکستان:  

ثابت

قیمت میلگرد نیک صدرا توس:  

65 تا 80 تومان

افزایش

قیمت میلگرد میانه:  

ثابت

قیمت میلگرد شاهین بناب:  

ثابت

قیمت میلگرد پرشین فولاد:  

ثابت

قیمت میلگرد کیان فولاد ابهر:  

50 تومان در برخی سایزها

افزایش

قیمت میلگرد اردبیل:  

50 تومان

افزایش

قیمت میلگرد بردسیر کرمان:  

50 تومان

افزایش

قیمت میلگرد آریا ذوب:  

ثابت

قیمت میلگرد گلستان:  

ثابت

قیمت میلگرد هشترود:  

100 تا 150 تومان

افزایش

قیمت میلگرد آناهیتا گیلان:  

ثابت

قیمت میلگرد سمنان:  

ثابت

قیمت میلگرد آذر فولاد امین:  

ثابت

قیمت میلگرد حسن رود:  

50 تومان

افزایش

فولاد میلگرد کیان کاشان:  

ثابت

قیمت میلگرد سپهر ایرانیان:  

ثابت

قیمت میلگرد سیادن ابهر:  

50 تومان

افزایش

قیمت میلگرد سیرجان حدید جنوب:  

50 تومان

افزایش

قیمت میلگرد ظفر بناب:  

50 تومان

افزایش

قیمت میلگرد راد همدان:  

50 تومان

افزایش

اخبار آهن آلات

رنگ ورق گالوانیزه

بهناز میرلوحی
sharif sharif 1399/05/13 0

در این پست می خواهیم در مورد رنگ ورق گالوانیزه صحبت کنبم رنگ مناسب برای ورق گالوانیزه در ابتدا باید تعریفی مختصر در ارتباط با گالوانیزه کردن ورق آهنی در اختیار شما قرار دهیم. به طور کل گالوانیزه کردن عملی است جهت بالا بردن استقامت و مقاومت ورق آهنی. همانطور که در مطالب پیشین اشاره کردیم مناسب ترین روش و…

در این پست می خواهیم در مورد رنگ ورق گالوانیزه صحبت کنبم

رنگ مناسب برای ورق گالوانیزه

در ابتدا باید تعریفی مختصر در ارتباط با گالوانیزه کردن ورق آهنی در اختیار شما قرار دهیم. به طور کل گالوانیزه کردن عملی است جهت بالا بردن استقامت و مقاومت ورق آهنی. همانطور که در مطالب پیشین اشاره کردیم مناسب ترین روش و مقرون به صرفه ترین را جهت گالوانیزه کردن ورق، روش غوطه وری در حوضچه ی مواد مذاب می باشد. 

 

چگونگی رنگ زدن ورق گالوانیزه

به طور کل رنگ کردن ورق گالوانیزه با سختی و دشواری زیادی همراه است که این سختی به دلیل حالت صاف و صیقلی داده شده است در نتیجه رنگ کردن این نوع ورق نیازمند مهارت و تخصص خاصی است تا به بهترین روش خشک شده و مورد استفاده قرار گیرد. در آغاز باید به این نکته اشاره کنیم که رنگ کردن ورق گالوانیزه به دو روش صورت می پذیرد که روش اول در کارخانه های صنعتی انجام می شود. به این صورت که رنگ در داخل کوره های بسیار داغ  به شکل لایه ای و به شکل کاملا اتوماتیک به روی ورق ها ریخته می شود و از نظر ظاهری شکل براق و درخشانی به خود می گیرد. مدل دوم جهت رنگ کردن ورق گالوانیزه توسط نیروی انسانی انجام می شود که در این مبحث به بررسی این موضوع می پردازیم. 

 

زیر سازی و رنگ آمیزی 

مرحله اول: جهت آغاز رنگ آمیزی روی سطح ورق گالوانیزه ابتدا در نظر داشته باشید که ورق باید حتما باید از هر گونه چربی و کثیفی خالی باشد و همچنین هیچ گونه سوراخ و زدگی نداشته باشد. در نتیجه اول از هر کاری توجه داشته باشد که مواد پاک کننده خوب برای تمیز کردن سطح ورق استفاده کنید، به طور مثال موادی مثل وایتکس جهت پاک کردن چربی های روی سطح ورق بسیار مناسب می باشد. 

مرحله دوم: بعد از اینکه ورق را کامل شستید، سطح ورق را حسابی خشک کرده و تمیز کنید. همانطور که در مطالب پیشین اشاره کردیم در بعضی از ورق ها لایه ای شوره می زند که به دلیل قرار گرفتن ورق در محیط مرطوب به وجود می آید. جهت از بین بردن شوره که روی سطح ورق به وجود می آید باید از سمباده استفاده کنید و آن را به شکل دایره ای روی سطح ورق بکشید. با انجام دادن این کار سطح ورق صاف و یکنواخت می شود و مدنظر داشته باشید که بعد از انجام فرآید سنباده کشی، با پارچه ای که در آب گرم مرطوب بوده سطح ورق  را تر کنید تا رنگ های سنباده شده از بین بروند. 

گام بعدی حتما اقدام به شست و شوی ورق با ماده اسیدی کنید که جهت انجام این کار معمولا از سرکه سفید استفاده می کنند. به طور کلی انجام دادن این کار برای زبر شدن سطح ورق است تا رنگ به خوبی به خورد ورق رفته و مانع از سرخوردن محصول شود. بعد از گذر مدت زمان محدودی ورق به مرحله ی خوردگی می رسد و اضافات از روی سطح آن پاک می شود. انجام این کار برای این است که رنگ مورد نظر بهتر و با کیفیت تر روی سطح ورق بنشیند. برای ثبت رنگ روی ورق زمان بدهید و عجله نکنید زیرا در غیر این صورت ورق خوب خشک نمی شود. 

 

رنگ مورد نظر چه ویژگی هایی دارد؟

رنگی که برای ورق گالوانیزه خود انتخاب می کنید به طور کل از نظر ساختاری با هر نوع رنگ دیگری که با آن کار کرده اید متفاوت است. در این بخش به برخی از ویژگی های خاص این رنگ می پردازیم:

رنگ مخصوصی که برای ورق گالوانیزه استفاده می کنیم خیلی زودتر خشک می شود و زمان کمتری برای جذب رنگ صرف می شود. چسبندگی رنگ ورق گالوانیزه درصد بالایی دارد و در سطح بالاتری جذب محصول می شود. استقامت بالای رنگ مخصوص ورق در مقابل حرارت بسیار بالاتر از رنگ های دیگر است و باید به این نکته اشاره کنیم که به سادگی ذوب نمی شود و کیفیت خود را از دست نمی دهد. شاید جالب باشد بدانید که رنگ های مخصوص ورق گالوانیزه قابلیت تعمیر و فیکس شدن دارند، در صورت دیدن خراش روی سطح ورق، محصول را با محلول ترمیم کننده مجددا تعمیر می کنند.  

رنگ ورق گالوانیزه چه مزیت هایی دارد؟

به طور کل از رنگ مخصوص ورق گالوانیزه در همه ی محصولات فلزی استفاده می شود به عنوان مثال با رنگ کردن می توانید از نقاط جوشکاری شده یا سوراخ حفاظت کنید و از اینکه سطح استیل شما آسیب ببیند جلوگیری کنید. تنوع رنگی برای ورق های گالوانیزه بیش از ۱۶ رنگ است که با ضخامتی در حدود ۳۵ میکرون تولید می شوند. طیف این رنگ ها عبارتند از سبز ، سفید ، قهوه ای ، بنفش ، نارنجی ، قرمز ، خاکستری و… است.

برای کسب اطلاعات بیشتر و آگاهی از مشخصات خاص در همین باره و یا مشاوره در مورد اقلام دیگر مثل نبشی و ناودانی با کارشناسان ما در آهن آنلاین آرسیس فولاد در تماس باشید.