

ضایعات فلزی

ضایعات فلزی به علت بالا رفتن میزان عرضه و تقاضا در سال های اخیر رونق بسیاری پیدا کرده است. با توجه به اهمیت بازیافت مواد مختلف در جهان و صرفه جویی در انرژی، بازیافت محصولات آهنی و فولادی نیز بسیار گسترش یافته است و از اهمیت بالایی برخوردار است. به علت تقاضای زیادی که در بازار قراضه و ضایعات فولادی…
ضایعات فلزی به علت بالا رفتن میزان عرضه و تقاضا در سال های اخیر رونق بسیاری پیدا کرده است. با توجه به اهمیت بازیافت مواد مختلف در جهان و صرفه جویی در انرژی، بازیافت محصولات آهنی و فولادی نیز بسیار گسترش یافته است و از اهمیت بالایی برخوردار است. به علت تقاضای زیادی که در بازار قراضه و ضایعات فولادی وجود دارد کارخانه های مختلف در رابطه با این موضوع با یکدیگر در رقابت هستند و قیمت گذاری ها بر اساس پارامترهای مختلفی تعیین می گردد. در این مطلب قصد داریم تا شما را با ضایعات فولادی و بازیافت آنها و انواع مختلفی که برای ضایعات وجود دارد آشنا سازیم.
فهرست مطالب
معرفی کلی ضایعات فلزی
کارخانه های مختلفی که به تولید انواع محصولات فولادی می پردازند ممکن است در حین فرایند تولید محصولاتی را تولید نمایند که با استانداردهای مورد نظرشان مطابقت نداشته باشد و عملا محصول تولید شده بی مصرف خواهد بود. اما تکلیف این محصولات چه خواهد شد؟ این محصولات را که به آنها ضایعات فلزی می گویند جمع آوری کرده و به فروش می رسانند و برای تولید محصولات فولادی مختلف دوباره وارد چرخه تولید می کنند.
باید به این نکته توجه داشت که علاوه بر ضایعات، قطعات فولادی دیگری به نام زائدات نیز وجود دارند که این قطعات حاصل برش دادن انواع قطعات فولادی می باشند و ارزش چندانی ندارند.
ارزش ضایعات فلزی
ضایعات فولادی دارای ارزش و اهمیت فراوانی می باشند و به دلایل مختلفی به یکی از مهم ترین بازارهای جهانی تبدیل شده اند. یکی از این دلایل حفظ محیط زیست و منابع طبیعی می باشد و باعث می شود تا عملیات پیچیده ای که برای برداشت سنگ آهن وجود دارد، کمتر شده و از این طریق به حفظ منابع طبیعی کمک شود. همچنین با خرید ضایعات می توان تا میزان زیادی در مصرف هزینه ها صرفه جویی نمود.
انواع قراضه ها و ضایعات
قراضه ها و ضایعات فلزی را در دو دسته داخلی و خارجی قرار می دهند که ضایعات و قراضه های داخلی در زمانی که در حال تولید شمش های فولادی می باشد به دست می آید و ضایعات خارجی به ضایعاتی گفته می شود که در مرحله تولید، ایجاد نشده و در خارج از مرحله تولید حاصل می شوند.
طبقه بندی انواع ضایعات
ضایعات به طور کلی در سه دسته فلزی، آهن و غیر فلزی قرار می گیرند. ضایعات فلزی، خود شامل موارد مختلفی مانند آلومینیوم، استیل، مفرغ، آهن، برنج، مس، روی، چدن، سرب و پسماندهای صنایع فلزی می باشند. قابلیت بازیافت انواع ضایعات فلزی وجود دارد و می توان همه آنها را مجددا وارد چرخه تولید کرد.
قیمت ضایعات فلزی
برای تعیین قیمت ضایعات پارامترهای مختلفی وجود دارد که مهم ترین میزان عرضه و تقاضای این محصولات می باشد که با افزایش میزان تقاضای محصولات فلزی، قیمت آنها نیز افزایش پیدا خواهد کرد. میزان هزینه تولید و انرژی که صرف تولید این محصول شده در قیمت گذاری آن تاثیر گذار می باشد. همچنین قیمت دیگر فلزات نیز بر قیمت ضایعات فلزی موثر می باشند. شما می توانید برای اطلاع از قیمت نبشی، قیمت ناودانی، قیمت ورق فلزی و محصولات دیگر با کارشناسان آرسیس فولاد تماس حاصل فرمایید.