ناودانی گالوانیزه
ناودانی گالوانیزه یکی از انواع ناودانی ها می باشد که به علت متریال مورد استفاده در آن امکان استفاده در محیط های مرطوب را دارد. این نوع ناودانی دارای خاصیت ضد خوردگی و ضد زنگ بودن می باشد که باعث استفاده گسترده آن شده است و به یکی از محبوب ترین نوع ناودانی ها تبدیل شده است. در این مقاله…
ناودانی گالوانیزه یکی از انواع ناودانی ها می باشد که به علت متریال مورد استفاده در آن امکان استفاده در محیط های مرطوب را دارد. این نوع ناودانی دارای خاصیت ضد خوردگی و ضد زنگ بودن می باشد که باعث استفاده گسترده آن شده است و به یکی از محبوب ترین نوع ناودانی ها تبدیل شده است. در این مقاله به معرفی کامل ناودانیگالوانیزه و موارد مصرف آن پرداخته شده است.
ناودانی گالوانیزه چیست؟
ناودانی یکی از مقاطع فولادی پر مصرف در صنعت و ساختمان می باشد که شکلی شبیه به حرف U و C دارد و از یک جان و دو بال عمود بر آن تشکیل شده است. ناودانیگالوانیزه نیز یکی از انواع ناودانی هاست که بر روی آن پوششی از گالوانیزه قرار داده اند که باعث بخشیدن خاصیت ضد خوردگی و ضد زنگ بودن به آن شده است. پوشش گالوانیزه باعث می شود تا بتوان از این نوع ناودانی در تمامی محیط ها به ویژه محیط های مرطوب و روباز به راحتی استفاده کرد بدون این که هیچ گونه خوردگی اتفاق بیفتد. طول عمر این ناودانی نیز بسیار بالاست و از این نظر بسیار مقرون به صرفه می باشد.
انواع مختلف ناودانیگالوانیزه
این نوع ناودانی را بسته به نوع استفاده ای که دارد در انواع مختلفی تولید می کنند که از نظر ضخامت، وزن و شکل با یکدیگر تفاوت دارند. تعدادی از انواع ناودانیهایگالوانیزه عبارتند از ناودانیگالوانیزه H، U و C. ناودانیهایگالوانیزه C دارای بال های موازی می باشند و ناودانی های U بال های مخروطی شکل دارند.
ضخامت هایی که برای این نوع ناودانی در انواع مختلف وجود دارد از 1 تا 3 میلی متر بوده و از نظر وزنی نیز در دو دسته ناودانی سنگین و سبک وجود دارند. طول های 3، 6 و 12 متری نیز برای ناودانی های گالوانیزه در بازار وجود دارد.
روش تولید ناودانی گالوانیزه
برای تولید این نوع ناودانی، آن را به درون حوضچه مذاب انداخته و آن را در این حوضچه مذاب فلز روی غوطه ور می کنند. برای افزایش مقاومت ناودانی ها روش های دیگری مانند رنگ کردن نیز وجود دارد اما روش گالوانیزه کردن بسیار سریع تر و از نظر اقتصادی نیز به صرفه تر خواهد بود.
کاربردهای ناودانیگالوانیزه
از این نوع ناودانی در پروژه های مختلف ساختمانی و صنعتی استفاده می شود. برای ساخت سازه های گالوانیزه این نوع ناودانی را به کار می برند. در محل تلاقی نایلون پوشش گالوانیزه و قرار دادن پنجره بر روی سازه ها این ناودانی به کار گرفته می شود.
شما می توانید برای اطلاع از قیمت ناودانی، قیمت نبشی و… با کارشناسان آرسیس ولاد تماس حاصل فرمایید.