امروز : چهارشنبه 21 آذر 1403

قیمت میلگرد کاوه تیکمه داش:  

ثابت

قیمت میلگرد خرمدشت تاکستان:  

ثابت

قیمت میلگرد نیک صدرا توس:  

65 تا 80 تومان

افزایش

قیمت میلگرد میانه:  

ثابت

قیمت میلگرد شاهین بناب:  

ثابت

قیمت میلگرد پرشین فولاد:  

ثابت

قیمت میلگرد کیان فولاد ابهر:  

50 تومان در برخی سایزها

افزایش

قیمت میلگرد اردبیل:  

50 تومان

افزایش

قیمت میلگرد بردسیر کرمان:  

50 تومان

افزایش

قیمت میلگرد آریا ذوب:  

ثابت

قیمت میلگرد گلستان:  

ثابت

قیمت میلگرد هشترود:  

100 تا 150 تومان

افزایش

قیمت میلگرد آناهیتا گیلان:  

ثابت

قیمت میلگرد سمنان:  

ثابت

قیمت میلگرد آذر فولاد امین:  

ثابت

قیمت میلگرد حسن رود:  

50 تومان

افزایش

فولاد میلگرد کیان کاشان:  

ثابت

قیمت میلگرد سپهر ایرانیان:  

ثابت

قیمت میلگرد سیادن ابهر:  

50 تومان

افزایش

قیمت میلگرد سیرجان حدید جنوب:  

50 تومان

افزایش

قیمت میلگرد ظفر بناب:  

50 تومان

افزایش

قیمت میلگرد راد همدان:  

50 تومان

افزایش

قیمت ناودانی | فروش ناودانی

قیمت ناودانی – برای ایجاد پایه و قاب ها در صنعت و ساختمان از نوعی پروفیل صنعتی و ساختمانی به نام ناودانی استفاده می گردد. این پروفیل دارای مقاطع باز می باشد. از ناودانی های فلزی بیشتر در ساخت و سازهای تجاری استفاده می گردد. به دلیل اینکه عدم انعطاف پذیری آن و حفاظت در برابر آتش سوزی یکی از موارد ضروری در استانداردهای ساختمانی در هنگام خطر می باشد. به این دلیل که ناودانی های فلزی قابل اشتعال نیستند، انواع این پروفیل های ساختمانی برای پاسخگویی به نیازهای ساختمانی در دو کاربرد تجاری و مسکونی موجود می باشد. در ادامه مطلب قیمت ناودانی را به همراه انواع آن بررسی می‌کنیم.

ناودانی چیست

در قدیم با کلمه ناودانی آشنا شدیم و به گوش ما آشنا است و همیشه یادمان است که ناودانی در پشت بام نصب می شد و کارش عبور آب باران و برف به بیرون ساختمان بوده است ولی در اصل باید بگوییم ناودانی یک پروفیلی است از جنس فولاد کربن که از نورد بیلت ساخته می شود و به شکل  U  و شکل C  می باشد که دارای دو بال و یک جان افقی است و در شکل C که از جنس نورد گرم می باشد برای قاب و پایه ها در ساختمان سازی استفاده می شود و ناودانی  دارای جنس های مختلفی است ناودانی آلومینیومی ، ناودانی استیل ، ناودانی گالوانیزه و امروز ما قصد داریم به بررسی انواع ناودانی و قیمت آن بپردازیم

آشنایی با انواع ناودانی

ناودانی فرم c  از ورقه های فولادی گالوانیزه در ماشین آلات نورد سرد تولید می شوند. در یک برش مقطعی از ناودانی شامل سه بخش می باشد. بدنه که ایجاد کننده ابعاد ناودانی می باشد. اندازه های معمول آن از 1 – 8/5، 2-2/1، 3-8/5و 4 و 6 اینچ می باشد. بدنه همچنین دارای دهانه های پانچ شده ای می باشد که برای کارهای لوله کشی ، برقکاری و سفت کاری های افقی در آن تعبیه شده است. فلنچ ها بخشی از ناودانی c هستند که در جایی که لازم است از دیوار خشک یا عایق های مختلف استفاده گردد کاربرد دارند. از مشخصات ناودانی می توان به یک جان و دو ضلع عمود بر آن که بال نام دارند اشاره کرد. جان به صورت افقی قرار گرفته و بال ها به شکل عمودی بر روی آن قرار گرفته اند.

در واقع فلنچ ها یک بازگشت کوتاه کامل هستند که باعث قوی تر شدن ساختار پروفیل می گردد.

از موارد استعمال ناودانی ها می توان به تجهیزات ساخت و ساز ، چارچوب کامیون ،بناهای دریایی و… اشاره کرد.

انواع ناودانی

ناودانی دارای دو نوع است ناودانی ساده و ناودانی مشبک

ناودانی ساده

این ناودانی از ورق گرم تولید می شود و در بعضی مواقع می توان به ناودانی گالوانیزه تبدیل شود و کاربرد این ناودانی برای پل های باربر می باشد

ناودانی مشبک

این نوع ناودانی از گالوانیزه گرم تولید می شود و به صورت سرد و گرم است و برای قفسه های فولادی و سازه های فولادی کاربرد دارد و ناودانی ساده در ابعادهای مختلفی در بازار تولید می شود و ارتفاع آنها از ۴۰ میلیمتر تا ۴۰۰ میلیمتر می باشد.

ناودانی سبک و سنگین

ناودانی از نظر پروفیل به دو دسته سبک و سنگین تقسیم می شود و این دو دسته با هم متفاوت هستند دسته سنگین به ناودان اروپایی معروف است و دارای استاندارد جهانی است و برای پروژه های ساختمانی و برج ها کاربرد دارد و دسته سبک در ایران تولید می شود و وزن آن سبک تر از استاندارد جهانی است و سبک بودن آن باعث کاهش مصرف هزینه ها می شود.

کاربرد ناودانی

مهم ترین کاربرد ناودانی در صنعت ساختمان سازی می باشد و برای پایه ها ، قاب ها ، سقف کاذب و جاهایی که رطوبت زیادی دارد می توان استفاده کرد از ناودانی سبک برای تولید قفسه ها و ستون ها و نمای ساختمان استفاده می شود و همینطور برای تجهیزات دریایی و پایه های پل باربر کاربرد دارد.

انواع ناودانی صنعتی

بسته به نیاز، از انواع ناودانی های سبک یا سنگین استفاده می گردد. برای ارزیابی وزن و مساحت پروفیل های فولادی از جدول اشتال استفاده می گردد. به دلیل اینکه در ناودانی های سبک استاندارد های یادشده با جدول اشتال برابری ندارد اما در ناودانی سنگین اعداد عینا با جدول یادشده مطابقت دارند. معمولا در فرآیند تولید ناودانی های سنگین ، به دلیل حساسیت بالا در محاسبه ،کار طراح،مهندسین ساختمانی را دقیق تر می کند.

روش تولید ناودانی ها

ناودانی ها را توسط دو روش مختلف تولید می کنند که عبارتند از روش فابریک و روش پرسی. در تولید ناودانی به روش فابریک این مقطع از همان ابتدا به صورت ناودانی می باشد و به شکل ناودانی نیز از خط تولید خارج می شود. اما در روش پرسی ابتدا ورق های فلزی را از وسط برش می زنند و سپس توسط دستگاه رول فرمینگ به آن شکل می دهند و در نهایت ناودانی را تولید می کنند.

روش دیگری به نام نورد سرد و گرم نیز برای تولید ناودانی ها وجود دارد که محصول گالوانیزه می باشند و در آن از آلیاژهایی مانند فولاد و روی استفاده شده است.

فروش و قیمت ناودانی ساده

این ناودانی ها از ورق گرم تولید می شوند و در پروژه های ساختمانی و صنعتی به کار می روند. دارای سایز های 8-10-12-14-16 می باشند.

فروش و قیمت ناودانی مشبک

این ناودانی با گالوانیزه شدن به صورت سرد و گرم بر اساس مورد استفاده آن تولید می شود. در ساختمان های سبک فولادی، قفسه های مستحکم فولادی، نصب سنگ به صورت خشک و … مورد استفاده قرار می گیرند.

فروش و قیمت ناودانی آلومینیومی

ناودانی آلومینیومی یکی از مقاطع پرکاربرد در انواع صنایع می باشد. از آن در اجرای دکوراسیون، کارهای ساخت و ساز و ساختمانی مخصوصا در ساخت درب ها و پنجره ها استفاده می کنند. همچنین از این نوع ناودانی در ساخت کفی تریلی و کامیون و انواع قالب های فلزی استفاده می شود.

این ناودانی دارای دو شیار است. سطح زیر کار به صورت کاملا صاف و بدون هیچ خط و خشی می باشد که بدون هیچ مشکلی و به سادگی روی سطح قرار می گیرد و استفاده از آن بسیار راحت است. ناودانی آلومینیومی در ابعاد و اندازه های بسیار زیادی تولید می شود.

فروش و قیمت ناودانی استیل

ناودانی استیل یکی دیگر از انواع ناودانی ها می باشد که جنس آن از استیل می باشد. استیل آلیاژی از آهن و کربن می باشد که مقاومت بسیار بالایی را ایجاد می کند. ناودانی های استیل دارای خاصیت ضد زنگ بودن می باشند و در محیط هایی که رطوبت زیادی دارند مورد استفاده قرار می گیرند. استیل به علت آلیاژ مورد استفاده در آن به هیچ عنوان لکه نمی گیرد. از ناودانی های استیل در صنایع مختلف و همچنین ساختمان سازی استفاده فراوانی می شود.

انواع ناودانی ها از لحاظ وزن

ناودانی ها را از لحاظ وزنی که دارند در دو دسته ناودانی سبک و ناودانی سنگین طبقه بندی می کنند. ناودانی های سبک دارای وزنی کمتر از جدول اشتال می باشند. جدول اشتال جدولی است که مهندسین ساختمان از آن برای محاسبه وزن انواع مقاطع فولادی استفاده می کنند. وزن ناودانی های سنگین دقیقا منطبق با وزن موجود در جدول اشتال می باشد. به علت وزن سبک تری که ناودانی سبک دارد قیمت کمتری را نسبت به قیمت ناودانی سنگین دارد و اکثر افراد از این نوع نبشی در ساختمان ها استفاده می کنند.

در کشور ما کارخانه های مختلف فولاد سازی بیشتر به تولید ناودانی سبک می پردازند و این نوع از ناودانی به علت کاربرد بیشتر و قیمت پایین تر به مقدار بیشتری تولید می شود.

ناودانی شیروانی

ناودانی شیروانی یکی از انواع ناودانی ها می باشد که از آن جهت جمع آوری آب های حاصل از باران و برف تجمع یافته بر روی بام استفاده می کنند. وظیفه ناودانی جمع آوری این آب ها و هدایت آنها به سمت بیرون از ساختمان می باشد. ناودانی شیروانی را در جنس های مختلفی مانند ناودانی گالوانیزه و ناودانی پلاستیکی تولید می کنند. ناودانی های گالوانیزه به علت خاصیت ضد زنگ و ضد خوردگی که دارند گزینه مناسب تری برای استفاده می باشند.

قیمت ناودانی شیروانی با توجه به جنسی که دارد متفاوت می باشد. ناودانی های فلزی دارای قیمت بالاتری نسبت به نوع پلاستیکی می باشند و قیمت نهایی آنها با توجه به قیمت جهانی آهن و دلار تعیین می گردد.

فروش و قیمت ناودانی

از عوامل تاثیر گذار بر قیمت ناودانی می‌توان به فرم و ابعاد آن اشاره کرد. همچنین عامل اصلی در تعیین قیمت ناودانی و انواع آهن آلات قیمت جهانی آهن می باشد. با توجه به نوسانات بازار آهن  و نوسانات ارز قیمت انواع مقاطع فولادی متغیر خواهد بود. شما  می‌توانید برای اطلاع از قیمت ناودانی، قیمت نبشی ، قیمت تیرآهن ، قیمت میلگرد و قیمت ورق سیاه با کارشناسان فروش آرسیس فولاد  تماس بگیرید

 شماره تماس:  54774 – 021

سایز میلگردحالتآنالیزواحدقیمت (ریال)
میلگرد 12 ذوب آهن اصفهانشاخه آجدارA3کیلوگرم150000
میلگرد 14 ذوب آهن اصفهانشاخه آجدارA3کیلوگرم148000
میلگرد 16 ذوب آهن اصفهانشاخه آجدارA3کیلوگرم149000
میلگرد 18 ذوب آهن اصفهانشاخه آجدارA3کیلوگرم-
میلگرد 20 ذوب آهن اصفهانشاخه آجدارA3کیلوگرم146000
میلگرد 22 ذوب آهن اصفهانشاخه آجدارA3کیلوگرم146000
میلگرد 25 ذوب آهن اصفهانشاخه آجدارA3کیلوگرم146000
میلگرد 28 ذوب آهن اصفهانشاخه آجدارA3کیلوگرم146000
میلگرد 32 ذوب آهن اصفهانشاخه آجدارA3کیلوگرم-