امروز : شنبه 1 اردیبهشت 1403

قیمت میلگرد کاوه تیکمه داش:  

ثابت

قیمت میلگرد خرمدشت تاکستان:  

ثابت

قیمت میلگرد نیک صدرا توس:  

65 تا 80 تومان

افزایش

قیمت میلگرد میانه:  

ثابت

قیمت میلگرد شاهین بناب:  

ثابت

قیمت میلگرد پرشین فولاد:  

ثابت

قیمت میلگرد کیان فولاد ابهر:  

50 تومان در برخی سایزها

افزایش

قیمت میلگرد اردبیل:  

50 تومان

افزایش

قیمت میلگرد بردسیر کرمان:  

50 تومان

افزایش

قیمت میلگرد آریا ذوب:  

ثابت

قیمت میلگرد گلستان:  

ثابت

قیمت میلگرد هشترود:  

100 تا 150 تومان

افزایش

قیمت میلگرد آناهیتا گیلان:  

ثابت

قیمت میلگرد سمنان:  

ثابت

قیمت میلگرد آذر فولاد امین:  

ثابت

قیمت میلگرد حسن رود:  

50 تومان

افزایش

فولاد میلگرد کیان کاشان:  

ثابت

قیمت میلگرد سپهر ایرانیان:  

ثابت

قیمت میلگرد سیادن ابهر:  

50 تومان

افزایش

قیمت میلگرد سیرجان حدید جنوب:  

50 تومان

افزایش

قیمت میلگرد ظفر بناب:  

50 تومان

افزایش

قیمت میلگرد راد همدان:  

50 تومان

افزایش

اخبار آهن آلات

لوله درزجوش

بهناز میرلوحی
sharif sharif 1398/12/21 0

لوله درزجوش یا لوله درزدار به لوله هایی گفته می شود که در فرآیند تولید آن ها ورق های فولادی را به هم جوش می دهند و لوله های با ضخامت های متفاوت تولید می کنند. این نوع لوله ها را برای انتقال مواد در صنایع مختلف به کار می برند. به این علت که بعد از شکل دهی ورق…

لوله درزجوش یا لوله درزدار به لوله هایی گفته می شود که در فرآیند تولید آن ها ورق های فولادی را به هم جوش می دهند و لوله های با ضخامت های متفاوت تولید می کنند. این نوع لوله ها را برای انتقال مواد در صنایع مختلف به کار می برند. به این علت که بعد از شکل دهی ورق های فولادی، دو سر آن را به هم جوش می دهند لوله یکنواخت نخواهد بود و دارای درز می باشد، به همین دلیل به این نوع لوله ها درزجوش یا درزدار می گویند. لوله درزجوش لوله ای اقتصادی و مقرون به صرفه می باشد که از سختی زیادی برخوردار است و قابلیت تحمل فشارهای بالا را دارد.

فرآیند تولید لوله درزجوش

برای تولید لوله درزجوش باید مراحلی را طی کرد که به بررسی تمام این مراحل پرداخته ایم:

  • در مرحله اول شمش های فولاد در اندازه های مورد نیاز برش داده می شود.
  • شمش هایی که برش خورده اند وارد کوره های قوسی می شوند تا با گرما دادن به آن ها به نقطه سرخ شدن برسند.
  • مرحله بعد لخ پرس صورت می گیرد که در این مرحله شمش ها را توسط دستگاه پرس سوراخ می کنند.
  • در مرحله بعد توسط دستگاه النگاتور فولادهایی که داغ شده اند به شکل گرد در می آیند.
  • سمبه ای 12 متری به درون لوله شلیک می شود.
  • در مرحله تاب گیری در صورت وجود کمی تاب در لوله آن را برطرف می کنند.
  • پس از آن سمبه وارد شده را از لوله خارج می کنند.
  • سپس بعد از برش دادن قسمت انتها و سر لوله، لوله را گرد می کنند و بعد از آن لوله ها را تا 24 متر مکعب زیر کشش قرار می دهند.
  • بعد از آن لوله ها را با آب سرد خنک می کنند و سپس آن ها را بر اساس سفارش ها برش می زنند.
  • لوله ها را با آزمایش های مختلف تست می کنند و ضایعات آن را جدا می کنند.
  • سپس سر و انتهای لوله ها را کونیک کرده و پولیش می دهند.
  • در پایان لوله ها را به شکل شش ضلعی دسته بندی کرده و آماده بارگیری می شوند.

برای جوشکاری ورق های فولاد روش های مختلفی وجود دارد که عبارتند از: جوشکاری زیرپودری(SAW)، جوشکاری الکتریکی(ERW) و جوشکاری ذوبی الکتریکی(EFW).

کاربردهای لوله درزجوش

لوله هایی درزجوش به علت مقاومت بالا و قیمت مقرون به صرفه ای که دارند در صنایع مختلفی استفاده می شوند. به تعدادی از کاربردهای لوله درزجوش در زیر اشاره شده است:

  • لوله کشی و تاسیسات ساختمان ها
  • انتقال مایعات مانند نفت و آب
  • صنایع پتروشیمی و نفت و گاز
  • کشتی سازی
  • تولید پروفیل های قوطی
  • در سازه های فلزی و ساخت مصنوعات
  • در پایه پل ها و اسکله ها

علت متفاوت بودن لوله های بدون درز با سایر لوله ها در چیست؟

برای بررسی لوله های بدون درز باید به این نکته اشاره کرد که لوله های بدون درز در سطح مقطعشان هیچ اتصالی ندارند اما سایر لوله ها در سطحشان دارای اتصال هستند. لوله های بدون درز فاقد هر گونه جوشکاری هستند و از تابلوهای جامد گرد تولید می شوند. استفاده این مدل لوله در پلایشگاه ها ، حفاری نفت، گاز و صنایع هیدروکربن است. لوله بدون درز استقامت زیادی در برابر خوردگی داشتند و درواقع چسبندگی کمی در ناخالصی ها دارند. هزینه ی لوله بدون درز نسبت به مدل درزدار سبک تر است و عمر مفید بیشتری دارد. لوله بدون درز جایگزین خیلی خوبی برای لوله های جوش داده شده هستند. برای آماده سازی لوله بدون درز در وقت مناسبی باید اقدام کرد و حتی ممکن است زمان زیادی صرف آماده سازی لوله شود زیرا لوله بدون درز احتمال داشتن ضخامت دیواره های ناسازگار دارد. عموما خورندگی یک مشکل اصلی و اساسی برای لوله هاست که لوله بدون درز در این مورد تضمین شده است. هنگامی که لوله های گوناگون در شرایط جوی و آب و هوایی مختلف تحت تاثیر قرار می گیرند، شکل اصلی و حالت اولیه خود را از دست می دهند اما لوله بدون درز در مقابل همه ی تغییرات کیفیت خود را حفظ میکند. لوله بدون درز به دلیل همین کیفیت اساسی در ساختارش طی مدت زمان کمی به شهرت جهانی رسید و بسیار مورد توجه قرار گرفت. کارخانه های تولید کننده لوله بدون درز در ایران لوله مانیسمان کاوه ایرانیان، لوله مانیسمان ساوه، لوله و نورد اهواز و …. هستند. کارشناسان ما در مجموعه آرسیس فولاد ارائه دهنده اطلاعات لازم درباره شرایط خرید انواع لوله بدون درز می باشند.

انواع لوله درزجوش

لوله های درزدار به علت کاربردهای گسترده ی که دارند در انواع مختلف لوله سیاه یا لوله صنعتی، لوله جدار چاه و لوله داربستی وجود دارند. از لوله های سیاه برای انتقال سیالاتی که دارای فشار پایین هستند و همینطور انتقال سیالات بالاتر از سایز 24 اینچ استفاده می شود. لوله جدار چاه را در دیواره چاه ها استفاده می شود و دارای استحکام و ضخامت بالایی می باشند و از ریزش و آبدهی چاه جلوگیری می کنند. لوله های داربستی از پرکاربردترین لوله ها در ساختمان سازی می باشند و و در دو نوع گالوانیزه و فولادی وجود دارند.

انواع لوله درزدار

به طور کل لوله های درزجوش در سه نوع تولید می شوند.
الف)لوله جدار چاهی
ب)لوله داربستی
ج)لوله درزدار
لوله جدار چاهی نوعی خاص بوده که جهت پیشگیری از ریزش دیواره های چاه کاربرد دارد و کیفیت آن روی خروجی عملکرد لوله بسیار تاثیر دارد. لوله جدار چاه نوع جدیدی از لوله هاست که کیفیت آن بسیار متاثر نوع شیارها بوده است. لوله جدار چاه عموما بسیار با دوام هستند و دارای شیار های قوسی شکل می باشند. این قوس ها از گرفتگی یا گرد و خاک جلوگیری می کنند و فضای خالی موجود در لوله ها باعث خارج شدن بهتر آب می شود.
کاربرد لوله های جداردار:
الف)پیشگیری از ورورد شن و خاک به درون چاه و آلوده شدن
ب)جداکردن لایه های کم فشار از لایه های پرفشار لوله
ج)پیشگیری از وارد شدن اجسام اضافی به درون چاه
د)به صرفه بودن اقتصادی از نظر هزینه های هزینه های لایروبی
لوله نوع دیگری از لوله های جدار چاه وجود دارد که به آن لوله جدار چاه عمیق می گویند. این نوع لوله طبیعتا در ابعاد و ضخامت بیشتری تولید می شود . همچنین لوله های جدارچاه عمیق می بایست منافذ باز داشته باشند تا به طریق آن ها آب را از دیواره ها به درون چاه منتقل کرد. در کل لوله جدارچاه در چهار مدل تولید شده است از جمله لوله جدار چاه هوا پرسی، لوله جدار چاه قوسی، لوله جدار چاه کرکره ای، لوله جدار چاه اسکرین جانسون.

لوله داربست و کاربرد آن

لوله داربست مدلی از لوله توخالی بوده که هیچ جسمی ازآن عبور نمی کند و جابه جا نمی شود. این مدل لوله استفاده های گوناگونی دارد و در خیلی از ساختارها استفاده می شود. کاربرد این لوله ها در صنعت است و وزن های گوناگونی دارد که استفاده از آن به قطر لوله ها بستگی دارد. قیمت انواع لوله به صورت آنلاین روزانه توسط کارشناسان آرسیس فولاد در اختیار شما عزیزان قرار خواهد گرفت.

آرسیس فولاد یکی از معتبرترین شرکت های فروش آهن و فولاد در کشور محسوب می شود. شما می توانید برای اطلاع از قیمت ورق فلزی، قیمت نبشی، قیمت ناودانی، قیمت لوله فلزی و همچنین قیمت تیرآهن با کارشناسان آرسیس فولاد تماس بگیرید.
**** شماره تماس: 54774 – 021


برچسب‌ها: