امروز : پنج شنبه 6 اردیبهشت 1403

قیمت میلگرد کاوه تیکمه داش:  

ثابت

قیمت میلگرد خرمدشت تاکستان:  

ثابت

قیمت میلگرد نیک صدرا توس:  

65 تا 80 تومان

افزایش

قیمت میلگرد میانه:  

ثابت

قیمت میلگرد شاهین بناب:  

ثابت

قیمت میلگرد پرشین فولاد:  

ثابت

قیمت میلگرد کیان فولاد ابهر:  

50 تومان در برخی سایزها

افزایش

قیمت میلگرد اردبیل:  

50 تومان

افزایش

قیمت میلگرد بردسیر کرمان:  

50 تومان

افزایش

قیمت میلگرد آریا ذوب:  

ثابت

قیمت میلگرد گلستان:  

ثابت

قیمت میلگرد هشترود:  

100 تا 150 تومان

افزایش

قیمت میلگرد آناهیتا گیلان:  

ثابت

قیمت میلگرد سمنان:  

ثابت

قیمت میلگرد آذر فولاد امین:  

ثابت

قیمت میلگرد حسن رود:  

50 تومان

افزایش

فولاد میلگرد کیان کاشان:  

ثابت

قیمت میلگرد سپهر ایرانیان:  

ثابت

قیمت میلگرد سیادن ابهر:  

50 تومان

افزایش

قیمت میلگرد سیرجان حدید جنوب:  

50 تومان

افزایش

قیمت میلگرد ظفر بناب:  

50 تومان

افزایش

قیمت میلگرد راد همدان:  

50 تومان

افزایش

اخبار آهن آلات

محاسبه وزن نبشی

بهناز میرلوحی
sharif sharif 1399/01/17 0

محاسبه وزن نبشی یکی از مواردی است که در هنگام تجزیه و تحلیل های مالی بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. نبشی پروفیلی است که از دو ضلع عمود بر هم تشکیل شده است و به صورت منفرد یا مرکب در ساختمان سازی به کار می رود. نبشی ها را از لحاظ ظاهری به دو دسته نبشی بال مساوی و…

محاسبه وزن نبشی یکی از مواردی است که در هنگام تجزیه و تحلیل های مالی بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. نبشی پروفیلی است که از دو ضلع عمود بر هم تشکیل شده است و به صورت منفرد یا مرکب در ساختمان سازی به کار می رود. نبشی ها را از لحاظ ظاهری به دو دسته نبشی بال مساوی و نبشی بال نامساوی تقسیم می کنند. همچنین بر اساس نحوه تولید آن ها انواع مختلفی از نبشی ها وجود دارد. در ادامه با انواع نبشی ها و محاسبه وزن نبشی آشنا خواهید شد.

معرفی نبشی و انواع آن

به مقاطع فولادی که دارای دو ضلع عمود بر هم می باشند نبشی می گویند. مشخصه اصلی نبشی ها ضخامت و اندازه بال ها می باشد که نبشی ها را از این نظر به دو دسته بال مساوی و بال نامساوی تقسیم می کنند. از نبشی ها در موارد مختلفی مانند اتصال پل ها به ستون ها، اتصال تیرآهن به بیم های باربر و همچنین اتصال ستون به صفحات در فونداسیون استفاده می شود. همچنین از نبشی ها در ساخت خرپا و ستون نیز استفاده می گردد.

روش های مختلف تولید نبشی

نبشی ها به وسیله دو روش تولید می شوند که به تولید دو نوع نبشی مختلف به نام نبشی فابریک و نبشی پرسی منجر می شوند. در روش فابریک نبشی به صورت فابریک از خط تولید خارج می شود. در این روش ابتدا شمش های فولادی را وارد کوره های مخصوص می کنند و در دماهای بالا حرارت می  دهند. سپس آن را از قفسه های ابتدایی عبور داده و طول آن را افزایش و یا کاهش می دهند. در مرحله بعد آن را از قفسه های میانی و پایانی عبور می دهند تا به شکل نبشی خارج شود.

در روش تولید نبشی پرسی، ورقی با طول 6 متر تولید می شود که آن را به وسیله پرس کردن شکل داده و به صورت نبشی در می آورند.

محاسبه وزن نبشی چگونه است؟

وزن نبشی را بر طبق جدول نبشی و فرمولی که در زیر گفته شده است محاسبه می کنند. محاسبه وزن نبشی جهت تعیین قیمت و موارد دیگر کاربرد اساسی دارد.

وزن نبشی= اندازه بال نبشی * طول نبشی * ضخامت نبشی * 7850 * 2

اندازه باله ها و طول نبشی در فرمول بالا بر حسب متر وارد می شود. اندازه بال و طول و ضخامت نبشی را می توان در جدول نبشی مشاهده کرد. این فرمول برای محاسبه وزن نبشی بال مساوی و بال نامساوی متفاوت خواهد بود. شما می توانید برای اطلاع از قیمت نبشی، قیمت ناودانی، قیمت ورق فلزی و محصولات دیگر با کارشناسان آرسیس فولاد تماس حاص فرمایید.


برچسب‌ها: