امروز : شنبه 1 اردیبهشت 1403

قیمت میلگرد کاوه تیکمه داش:  

ثابت

قیمت میلگرد خرمدشت تاکستان:  

ثابت

قیمت میلگرد نیک صدرا توس:  

65 تا 80 تومان

افزایش

قیمت میلگرد میانه:  

ثابت

قیمت میلگرد شاهین بناب:  

ثابت

قیمت میلگرد پرشین فولاد:  

ثابت

قیمت میلگرد کیان فولاد ابهر:  

50 تومان در برخی سایزها

افزایش

قیمت میلگرد اردبیل:  

50 تومان

افزایش

قیمت میلگرد بردسیر کرمان:  

50 تومان

افزایش

قیمت میلگرد آریا ذوب:  

ثابت

قیمت میلگرد گلستان:  

ثابت

قیمت میلگرد هشترود:  

100 تا 150 تومان

افزایش

قیمت میلگرد آناهیتا گیلان:  

ثابت

قیمت میلگرد سمنان:  

ثابت

قیمت میلگرد آذر فولاد امین:  

ثابت

قیمت میلگرد حسن رود:  

50 تومان

افزایش

فولاد میلگرد کیان کاشان:  

ثابت

قیمت میلگرد سپهر ایرانیان:  

ثابت

قیمت میلگرد سیادن ابهر:  

50 تومان

افزایش

قیمت میلگرد سیرجان حدید جنوب:  

50 تومان

افزایش

قیمت میلگرد ظفر بناب:  

50 تومان

افزایش

قیمت میلگرد راد همدان:  

50 تومان

افزایش

اخبار آهن آلات

جوشکاری آرگون

بهناز میرلوحی
sharif sharif 1399/03/06 0

برای متصل کردن فلزات به یکدیگر فرایندهای جوش مختلفی وجود دارد که یکی از مهم ترین آنها جوشکاری آرگون می باشد. این نوع از جوشکاری به مقدار زیادی استفاده می شود و در صنایع مختلف مانند پتروشیمی، صنایع نظامی، دریایی، هوایی و ...  برای اتصال فلزات کاربرد دارد. در این مقاله توضیحاتی در رابطه با این نوع جوشکاری و مزایا…

برای متصل کردن فلزات به یکدیگر فرایندهای جوش مختلفی وجود دارد که یکی از مهم ترین آنها جوشکاری آرگون می باشد. این نوع از جوشکاری به مقدار زیادی استفاده می شود و در صنایع مختلف مانند پتروشیمی، صنایع نظامی، دریایی، هوایی و …  برای اتصال فلزات کاربرد دارد. در این مقاله توضیحاتی در رابطه با این نوع جوشکاری و مزایا و معایبی که دارد ارائه شده است.

جوشکاری آرگون چیست؟

این نوع از جوشکاری از جوشکاری های پرکاربرد می باشد و در اکثر موارد از این نوع جوشکاری برای اتصال فلزات مختلف به یکدیگر استفاده می شود. به جوشکاری آرگون جوشکاری تیگ ( TIG) Tungsten Inert Gas گفته می شود که این نامگذاری به علت استفاده از قوس تنگستن که دارای پوشش گاز محافظ می باشد. در این نوع جوشکاری از گاز آرگون برای جوش دادن استفاده می شود و به همین دلیل به این نوع از جوشکاری، جوشکاری آرگون نیز گفته می شود.

نحوه انجام جوشکاری آرگون

در این روش از الکترود تنگستن برای به وجود آوردن قوس استفاده می کنند و استفاده از گاز آرگون که گازی بی اثر می باشد باعث بیرون راندن هوا از ناحیه جوشکاری می گردد. نکته ای که در رابطه با این نوع از جوشکاری وجود دارد این است که در آن الکترود تنگستن را برای ایجاد قوس الکتریکی به کار می برند و خود الکترود در این فرایند مصرف نمی شود. یک filler metal یا سیم جوش نیز به عنوان فلز پرکننده نیز استفاده می شود که باعث اتصال فلزات به یکدیگر می گردد.

مزایای جوشکاری آرگون چیست؟

این نوع از جوشکاری دارای مزایای زیادی می باشد که باعث استفاده گسترده از آن شده است. به وسیله این نوع جوشکاری می توان انواع مختلف ورق های فلزی با ضخامت های مختلف را به یکدیگر جوش داد و در صنایع مختلف استفاده کرد. در این نوع جوشکاری امکان جوشکاری طولانی مدت وجود دارد و می توان به صورت بی وقفه جوشکاری را انجام داد.

در جوشکاری آرگون پاکسازی زیادی نیاز نمی باشد و می تئان با کمترین میزان پاکسازی، جوشکاری را انجام داد. مواد مذاب در این روش به میزان کمی به مقطع پاشش می کنند و این یک مزیت بزرگ برای این روش محسوب می شود. ظرافت بالایی که در این نوع جوشکاری وجود دارد باعث می شود تا بتوان از آن در امور تزئیناتی که نیاز به ظرافت بالایی دارند استفاده کرد.

عوارض و معایب جوشکاری آرگون چیست؟

این نوع جوشکاری با وجود مزایای بسیاری که دارد عوارضی نیز ممکن است در افراد ایجاد کند که برای انجام آن باید نکات ایمنی را رعایت نمود. از جمله این عوارض می توان به مشکلات تنفسی که به علت بخار موادی مانند آرسنیک، نیکل، کادمیوم، کروم و دیگر فلزات وجود دارد، اشاره کرد. همچنین به علت گرمای بالایی که این جوشکاری ایجاد می کند در صورت عدم رعایت موارد ایمنی احتمال سوختگی وجود دارد.

عدم استفاده از ماسک های مخصوص می تواند باعث شود تا اشعه مادون قرمز به چشم ها آسیب وارد کرده و سبب بروز بیماری های مربوط به چشم گردد. شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص قیمت نبشی، قیمت ناودانی، قیمت ورق فلزی و محصولات دیگر با کارشناسان آرسیس فولاد تماس حاصل فرمایید.